Evangelisatie

evangelisatieOnze visie op evangelisatie is een hele eenvoudige: Evangeliseren, de blijde boodschap van Jezus Christus brengen, doe je met de hele gemeente vanuit een gezamenlijke gerichtheid op Jezus, het hoofd van de gemeente. Gevoed vanuit de gemeente gaat het in essentie om de wijze waarop ieder individueel gemeentelid zijn of haar “Christen zijn” door woord en daad kenbaar maakt in de wereld. Vanuit de nieuwe levenswandel met Jezus Christus (Efeze 4 vers 20: Maar gij geheel anders: gij hebt Christus leren kennen) - de levende relatie met God - ontstaan relaties met anderen die Christus nog niet kennen en mogen wij laten zien wie Jezus in ons leven is. Op deze zien we in de wereld om ons heen dat mensen nieuwsgierig worden en interesse tonen voor het geloof en ontstaat op een hele natuurlijke en geestelijk gezonde wijze groei in de gemeente.