Zendingsdoelen

Betrokken bij de Zending

Als Christengemeente Huizen zien we de aandacht voor zending in de gemeente als een Bijbelse opdracht. Hierbij willen we doelen ondersteunen die er ofwel op gericht zijn denken aan enerzijds aan om anderen de goede boodschap te vertellen (Matt. 28:19-20) dan wel gericht zijn  op het omzien naar hen die minder hebben dan wij (Jac. 1:27).
In de gemeente streven we  naar actieve betrokkenheid bij Zending door iedereen, zowel volwassenen als kinderen.  En deze betrokkenheid gaat verder dan onze materiële giften, maar blijkt ook uit de persoonlijke band die we met onze zendingsprojecten willen opbouwen en de ondersteuning die we willen geven door ons gebed.  Het zendingswerk in de gemeente is opgebouwd rondom 10 Zendingsprojecten. Deze projecten passen en ondersteunen de visie van de gemeente. Ook de kinderkerk heeft een specifiek zendingsproject wat zij ondersteunt.

Voor meer informatie: