Blood 'n Fire

blood n fire

“Blood-n-Fire Nederland is het initiatief van een aantal Nederlanders die al jaren hulp verlenen aan mensen die in de grotere steden van ons land in moeilijkheden verkeren. Armen, verslaafden, prostituees, daklozen, ze vormen een groep in onze verharde maatschappij die zelden in staat is de eigen situatie te verbeteren. Alleen de liefde van God kan een mens weer terugbrengen in zijn bestemming. Daarom is de Bijbel zo duidelijk over liefde en zorg aan de medemens. Het is de belangrijkste opdracht die God aan de mens gaf: ‘Heb je naaste lief zoals jezelf.”
Frits en Jacqueline Rouvoet zijn de drijvende krachten achter Blood-n-Fire. Sinds een aantal jaar zijn we als gemeente actief betrokken bij het werk van Blood ’n Fire in Amsterdam. Ook spreekt Frits Rouvoet regelmatig in de Gemeente.