China Impact

China impact

“Binnen het werk van China Impact richten wij ons op lange termijn relaties en karakter transformatie met mensen waar wij in aanraking mee komen, met Jezus Christus als ons voorbeeld. Wij geloven in leiderschap door voorbeeld, in alle aspecten van het christelijke leven gebaseerd op de Bijbel, het ware woord van God. China Impact wil haar waarden en doelstellingen uitdragen aan de Chinese leiders en zien dat zij deze toepassen in hun levens en de kerk, waardoor vermenigvuldiging en groei ontstaat.”

Anton van der Laak, Oprichter van China Impact, wordt door onze Gemeente ondersteunt in hun werk met China Impact. Daarnaast zijn we dankbaar dat we Anton ook als spreker of voor onderwijs in onze gemeente mogen ontvangen.