Gardens of Life

Garden of Life

“Ganei Chaim, of de Life Gardens, zijn gelegen in een idyllische bosrijke bos nauwe vallei, op slechts enkele minuten van de drukke Jeruzalem-Tel Aviv snelweg. De tuin, verscholen achter Israëls nationale arsenaal gedenkteken, biedt een plek van bezinning en herinnering voor vrouwen en gezinnen die een baby hebben verloren of hebben laten weghalen. De tuinen zijn een plaats van nieuwe groei, van het leven vernieuwd op het land eenmaal vervuild door oorlogen van vele soorten. Het is een bewijs dat wij dienen een God die ons roept om te kiezen leven dat je leeft!"
Op de reizen die vanuit onze Gemeente zijn gemaakt naar israel, door zowel volwassenen en jongeren, hebben we de Gardens of Life bezicht. We zijn daardoor betrokken geraakt bij hun liefdevolle werk en willen dat ook graag blijven ondersteunen.