Sportweek: Sonrise

sonrise 2018

In de 1e week van de zomervakantie van 2018 (21-28 juli) zal er een sportweek voor de jeugd georganiseerd worden in Huizen. Dit is een interkerkelijk evangelisatie actie onder leiding van Laura en Palko van de Baptistengemeente. Op dit moment doen er 6 verschillende kerken aan mee.

Heerlijk eten

Heerlijk eten

Als christenen willen we er voor elkaar en “de ander”  zijn.
Vooral in deze tijd waarin er veel verborgen eenzaamheid is, en waar het bij steeds meer mensen moeilijk wordt om de touwtjes aan elkaar te knopen.

Daarom zijn we blij dat we elke laatste vrijdag van de maand een heerlijke warme maaltijd kunnen aanbieden aan hen die daar behoefte aan hebben.

Gewoon lekker met elkaar eten in een ontspannen sfeer. Gezelligheid.
Kletsen of alleen maar luisteren. Het mag.
Als je eens met iemand door wilt praten en je verhaal kwijt wilt, kan er op deze avonden contact gelegd worden. Maar dat hoeft niet.

Wees welkom. Ook als je niets met de kerk of “het geloof” hebt.

Meer informatie? Stuur een  email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorgkringen

Zorgkringen

Samen zingen, samen kletsen, samen lachen en als het nodig is samen huilen.
Kerk of Gemeente zijn is meer dan alleen ’s zondags de diensten bezoeken. We vinden het belangrijk dat christenen elkaar door de week ook kunnen ontmoeten.

Daarom zijn er in onze gemeente verschillende zorgkringen.

De leden van deze kringen komen om de week bij iemand thuis bij elkaar.
De andere week is er een bidstond in het kerkgebouw die bezocht kan worden.

De invulling van de avond verschilt per avond en per kring, maar altijd zal de bijbel opengaan, wordt er met en voor elkaar gebeden en zal er ruimte zijn voor een goed gesprek met een kop koffie en iets lekkers.

We stimuleren het dat de kringen ook over de grenzen van de eigen kring of gemeente gaan kijken. Wellicht zijn er mensen, doelen of groeperingen die de groep aanspreken en waar de zorgkring iets voor kan betekenen

Trefwoorden die de zorgkringen typeren zijn: Gezelligheid, aandacht voor elkaar, elkaar steunen, elkaar bemoedigen en als het nodig is elkaar ook praktisch helpen.

Sociale ondersteuning

Sociale ondersteuning

Het gebeurt bij steeds meer mensen dat er nog “maand” over is als het geld op is.
Dat er financiële tegenvallers zijn die niet zo maar opgevangen kunnen worden.

Je bent je baan kwijt. Je staat er alleen voor in het leven. Of je bent het overzicht over je financiën kwijt en raakt in paniek.
Een situatie waar veel mensen zich voor schamen. Dat is begrijpelijk, maar het kan iedereen gebeuren.
Als het je niet lukt om hier op eigenkracht uit te komen, dan willen wij graag kijken hoe we je kunnen helpen. Dat zou bv kunnen met een (tijdelijke) financiële ondersteuning, of door je in contact te brengen met een instantie of organisatie die de juiste kennis en middelen in huis heeft.

Natuurlijk hechten we hierbij heel veel waarde aan je privacy.

kinderkerk

Kinderkerk

zending front

Zending

Contact Info

Christengemeente Huizen
Plecht 1
1276 HG Huizen

Postbus 3029
1270 EA Huizen